آغاز عملیات اجرایی گودبرداری پروژه مرکز سرطان بیمارستان امام حسین(ع)

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ ۱۳:۰۷ | تعداد بازدید: 36

محل احداث ساختمان مرکز سرطان بیمارستان امام حسین(ع) گود برداری می‌شود.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در امور مشارکت‌های اجتماعی ضمن تاکید بر آغاز ساخت این پروژه‌ی خیرساز عنوان داشت: تفاهم‌نامه‌ای در خصوص ساخت مرکز سرطان با خیرنیک‌اندیش زهرا برزگر منعقد شد و اواخر شهریورماه سال جاری این پروژه کلنگ خورد و در حال حاضر با پیگیری‌های مجمع خیرین امید سلامت تربت‌حیدریه مراحل گود برداری آن توسط خیر نیک اندیش حسین افخمی شروع شده است.

سید احمدنظام افزود: مرکز سرطان با  زیربنای 1015 و مساحت 2110 مترمربع در محل بیمارستان امام حسین احداث می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به  افزایش تعداد بیماران سرطانی و نبود چنین مرکزی در شهرستان گفت: احداث مرکز سرطان از اولویت‌های اصلی دانشگاه به شمار می‌رود تا در جهت آسایش آحاد جامعه گام‌های موثری برداریم و امید است خیرین گرانقدر، دانشگاه را، در احداث سایر پروژه‌های اولویت‌دار همچون مرکز سوختگی و روانپزشکی یاری دهند.