انعقاد تفاهم‌نامه همراه‌سرای بیمارستان آموزشی، درمانی نهم دی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۳۱ ۱۱:۴۵ | تعداد بازدید: 15

در راستای تامین رفاه حال همراهیان بیمار بیمارستان آموزشی، درمانی نهم‌دی تربت‌حیدریه تفاهم‌نامه احداث همراه‌سرا با زیربنای 120 متر مربع در زمینی به مساحت تقریبی 150 متر مربع منعقد شد.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در خصوص جزئیات مفاد تفاهم‌نامه تشریح کرد: هزینه احداث ساختمان پروژه 100 درصد در تعهد خیر محترم " سید سعید علمدار" می‌باشد.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور ضمن قدردانی از خیر نیک‌اندیش گفت: مدت اجرای پروژه از تاریخ تحویل زمین بر اساس صورتجلسه تنظیمی 6 ماه است و مجمع خیرین امید سلامت تربت‌حیدریه بر حسن اجرای این تفاهم‌نامه نظارت دارد.

وی  با تاکید بر نیاز دانشگاه  مبنی  بر احداث این همراه‌سرا گفت: بیمارستان آموزشی، درمانی  نهم دی تربت‌حیدریه  روزانه پذیرای تعداد زیادی بیمار از شهر و روستاهای مجاور است که اکثر مواقع همراه دارند و وجود یک همراه‌سرا برای راحتی و آسایش این افراد در این مرکز احساس می‌شد.

دکتر ابراهیمی‌پور ابراز امیدواری کرد که روند مثبت حضور خیرین در حوزه سلامت ادامه داشته باشد تا بتوان با احداث، تجهیز و بهره‌برداری از مراکز درمانی در جهت کاهش دغدغه درمان بیماران منطقه تربت‌حیدریه و بهبود امکانات آموزشی دانشگاه گام‌های موثری برداریم.

تصاویر خبر