تقدیر از 20 دانشجو فعال در حوزه امور مشارکت‌های اجتماعی

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۴/۱۰ ۱۲:۱۲ | تعداد بازدید: 35

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، مراسم تقدیر از دانشجویان فعال در  این حوزه اجتماعی با حضور قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکتهای  اجتماعی، روز پنجم تیرماه در محل ساختمان شماره 2 آموزش برگزار شد.

در این مراسم قائم مقام رئیس دانشگاه در امور مشارکت‌های اجتماعی بیان داشت: نقش مهم دانشجو در تعالی و پیشرفت  دانشگاه امروزه بر کسی پوشیده نیست و به بهانه این مراسم در نظر داریم تا از پیشنهادات، انتقادات و ایده های نوی دانشجویان در جهت بهبود شرایط و برنامه ریزی دقیق تر و مفید تر استفاده نماییم.

نظام افزود: بی شک در سالی که گذشت بدون کمک دانشجویان  نمی‌توانستیم به اهداف از پیش تعیین شده خود برسیم و به همت  و کمک دانشجویان نیاز داشتیم.

وی خاطر نشان کرد: در هر کاری از جمله کار خیر، حضور فعال دانشجو  منجر به نشاط  و پویایی  می‌شود چرا که دانشجویان بدون  چشم داشت قدم در راه خیر گزارده و سبب تحرک و مشارکت آحاد مردم در حوزه سلامت می‌شوند.

در ادامه مراسم هر یک از دانشجویان به بیان  پیشنهاد، انتقاد و ایده‌های خود پرداختند.

گفتنی است در پایان مراسم از دانشجویان فعال در این حوزه با اهدا لوح سپاس و هدیه،  تقدیر به عمل آمد.