جلسه هیئت رئیسه مجمع خیرین امید سلامت برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۴/۱۸ ۰۹:۱۹ | تعداد بازدید: 7

جلسه هیئت رئیسه مجمع خیرین امید سلامت با حضور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه، معاون مجمع خیرین امید خراسان رضوی و نماینده خیر پروژه بخش سرطان بیمارستان امام حسین(ع) به میزبانی خیر نیک اندیش علی مغانی، رئیس هیئت مدیره مجمع، در مشهد مقدس برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در خصوص تقویت همکاری مجمع خیرین امید سلامت با دانشگاه ابراز امیدواری کرد و گفت: مجمع خیرین امید سلامت با هدف فراهم آمدن امکان شناسایی و ساماندهی خیرین سلامت برنامه ریزی برای بهره‌گیری از مشارکت‌های مردمی و کمک به حل نیازهای دانشگاه در جهت توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت تشکیل شده‌است و امید است با مشارکت خیرین این امر محقق شود.

دکتر حسین ابراهیمی‌پور ضمن تبیین وضعیت فعلی دانشگاه در حوزه‌های مختلف و اشاره به اولویت‌های دانشگاه بیان کرد: با توجه به موقعیت جغرافیایی شهرستان و نیاز به توسعه زیرساخت‌های حوزه سلامت، استفاده از ظرفیت‌های خیرین در مناطق کم‌برخوردار و محروم ضروری است.

وی در ادامه در خصوص ادامه فعالیت مجمع خیرین امید سلامت تصریح کرد: به‌زودی دفتر کار این مجمع در محل ستاد دانشگاه مستقر می‌شود و طی هماهنگی‌های انجام شده جلسه بعدی هیئت مدیره در ماه آینده برگزار خواهد شد.

سید احمد نظام، رئیس دبیرخانه امور مشارکت‌های اجتماعی، نیز ضمن قدردانی از خیرین فعال حوزه سلامت، گفت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه هم‌چون گذشته از پروژه‌های خیرساز پشتیبانی می‌کند و با توجه به شیوع بیماری کرونا از خیرین نیک‌اندیش دعوت می‌کند تا بیش از پیش در حل مشکلات و نیازهای حوزه سلامت مشارکت داشته باشند.