به همت آستان قدس رضوی

مدافعان سلامت و بیماران به یک وعده غذای حضرت دعوت شدند

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۱۰ ۱۴:۴۹ | تعداد بازدید: 23

قائم مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در امور مشارکت‌های اجتماعی گفت: خادمیاران آستان قدس رضوی با حضور در جمع پرسنل بیمارستان نهم دی، به عنوان اولین مرکز پذیرش بیماران کرونا، از ایشان تقدیر وتشکر به عمل آوردند.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی سیداحمد نظام ضمن قدردانی از تلاش جهادی مدافعان عرصه سلامت در جهت شکست بیماری کرونا بیان داشت: آستان قدس رضوی، در بین پرسنل و بیماران بیمارستان‌های نهم دی، رازی و ارتش یک وعده غذای متبرک حضرت آقا علی بن موسی الرضا توزیع نمودند.

نظام ضمن تاکید بر لزوم  حضور خیرین در شکست بیماری کرونا اظهار داشت: دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همواره قدردان کمک خیرین در این حوزه می‌باشد و از همه‌ی خیرین دعوت می‌شود هم‌چون گذشته دانشگاه و حوزه سلامت را در جهت کنترل این بیماری یاری رسانند.

سر تیتر خبر
به همت آستان قدس رضوی