حوزه اجتماعی

خیر نیک‌اندیش حوزه سلامت عنوان کرد:

وظیفه‌ی همه‌ی ماست که در هر زمینه‌ای که هستیم کمک کنیم تا مردم از مشکلات آسیب نبینند و بتوانند با سلامت به مقصد برسند.

تاریخ انتشار: ۱۳۹۸/۰۲/۰۴ ۱۴:۵۵ | تعداد بازدید: 13

محمدجواد اسماعیل‌زاده خیرنیک‌اندیش در مصاحبه‌ای بیان داشت: حوزه‌ی سلامت حوزه‌ی بسیار مهم و پراهمیتی است و با توجه به کمبود‌ها و سایر مسائل مدیریتی، گاها در حوز‌ه‌ی سلامت احساس نیاز می‌شود که مردم به کمک بیایند تا بتوانند سلامت جامعه را تامین کنند و امنیت روانی و کلی جامعه حاصل شود.

وی افزود: ثروت هم می‌تواند نعمت باشد هم نقمت؛ ثروت وقتی نعمت است که انسان سوار بر آن شود و وقتی نقمت است که ثروت بر انسان  سوار باشد، یعنی ثروت را بدست بیاوری ولی نتوانی یک استفاده درست و منطقی از آن داشته باشی.

اسماعیل‌زاده عنوان داشت: وظیفه‌ی همه‌ی ماست که از تمام توان و نیرو برای اینکه مردم جامعه را به سمت کار خیر سوق دهیم استفاده کنیم و این یکی از معارف اصلی دین ماست و وظیفه‌ی همه این است که بر طبق شعری از سعدی که بیان می‌کند: "بنی آدم اعضای یک پیکرند" از یکدیگر حمایت کنند و مانند سلول‌های یک پیکر با هم تعامل داشته باشند تا بتوانیم به یک نتیجه خوبی برسیم.

وی در پایان بیان داشت که بهترین کار خیر این است که هر کس وظیفه‌ی خود را در جامعه بداند و به آن عمل کند.

سر تیتر خبر
خیر نیک‌اندیش حوزه سلامت عنوان کرد: