پویش مهرمحرم از سوی دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه برگزار می‌شود

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۵/۲۹ ۰۸:۰۴ | تعداد بازدید: 12

دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه در نظر دارد به مناسبت فرارسیدن ماه محرم و در راستای مقابله با بیماری کرونا و تکمیل ساخت مرکز تشخیص و درمان سرطان بیمارستان امام حسین(ع) با کمک خیرین نیک‌اندیش پویشی به نام مهر محرم برای دریافت کمک‌های مؤمنانه برگزار نماید.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی، رئیس دبیرخانه امور مشارکت‌های اجتماعی، ضمن تشکر و قدردانی از خیرنیک‌اندیش "سرکار خانم زهرا برزگر" که بخش زیادی از هزینه احداث ساختمان مرکز سرطان بیمارستان امام حسین(ع) را تقبل نمودند، عنوان کرد: مرکز سرطان بیمارستان امام حسین (ع) که در حال ساخت می‌باشد برای تکمیل، تجهیز و بهره‌برداری به کمک‎‌های خیرین نیاز دارد.

سید احمد نظام تصریح کرد: در صورت تکمیل ساخت مرکز سرطان، تربت‌حیدریه  امکان خدمت رسانی به طیف وسیعی از بیماران این منطقه و شهرستان‌های مجاور را خواهد داشت تا بیماران مشکل رفت‌وآمد و اسکان در مرکز استان را نداشته باشند.

نظام با بیان این‌که امسال در ماه محرم به دلیل شیوع بیماری کرونا  ملزم به رعایت دستورالعمل‌های ستاد ملی مبارزه با  کرونا هستیم و پذیرایی در هیئت‌ها و دسته‌های عزاداری امکان‌پذیر نمی‌باشد عنوان کرد: از تمام مردم مومن دعوت می‌شود تا با پرداخت بخشی از نذورات خود در راستای ارتقاء زیرساخت‌های حوزه سلامت به این پویش بپیوندند و شور حسینی را وقف تکمیل ساخت مرکز سرطان نموده و در این نیکی سهیم باشند.

وی در ادامه گفت: نیکوکاران بزرگوار در صورت تمایل به پیوستن به این پویش مومنانه می‌توانند نذورات خود را به شماره حساب 0106794522000 به نام دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه واریز نمایند.