در راستای خدمت رسانی به نیازمندان:

250 بسته غذایی در بین نیازمندان توزیع شد

تاریخ انتشار: ۱۳۹۹/۰۱/۱۶ ۱۴:۴۲ | تعداد بازدید: 6

به همت خیرین نیک‌اندیش 250 بسته غذایی بین نیازمندان،تحت پوشش بهزیستی، و خانواده‌های نیازمند بهبود یافته‌ی کرونایی توزیع شد.

به گزارش روابط عمومی امور مشارکت‌های اجتماعی صبح امروز 250 بسته غذایی و مواد ضدعفونی کننده از سوی موسسه خیریه منفرد شعبه تربت‌حیدریه تهیه و به‌دست خانواده‌های نیازمند و بیماران کرونایی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت‌حیدریه رسید؛ هم‌چنین این موسسه مبلغ 30 میلیون تومان جهت مشاوره طرح‌های عمرانی بیمارستان امام رضا مه‌ولات اختصاص داد.

گفتنی است نیکوکاران گرامی با تاسی از آموزه‌های دین مبین اسلام، در شرایط  حساس کنونی شیوع بیماری کرونا و لزوم خانه‌نشینی اقشار مختلف جامعه در جهت کنترل این بیماری، کمک به نیازمندان جامعه را در اولویت کارهای خیرخواهانه خود قرارداده و دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه همواره قدردان همیاری این عزیزان خواهد بود.

سر تیتر خبر
در راستای خدمت رسانی به نیازمندان: